Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  انواع بلوك انواع بلوك

بلوک سبک هبلکس سیپورکس

بلوك هبلكس يا بلوك سفالي

بلوك سبك هبلكس بهتر است يا بلوك سفالي؟

انتخاب بين بلوك سبك هبلكس و بلوك سفالي بستگي به نيازها، شرايط محيطي، و موارد ديگر دارد. هركدام از اين دو نوع بلوك داراي مزايا و معايب خاص خود هستند كه بايد در نظر گرفته شوند. در ادامه به برخي از مزايا و معايب هركدام اشاره مي‌شود: بلوك هبلكس بهتر است يا بلوك سفالي؟

مزايا و معايب بلوك سبك هبلكس:
مزايا:

بلوك‌هاي هبلكس نسبتاً سبك‌تر از بلوك‌هاي سفالي هستند كه باعث سهولت در حمل و نصب آنها مي‌شود.
بلوك‌هاي هبلكس خواص عايق حرارتي مناسبي دارند كه مي‌تواند به كاهش مصرف انرژي براي سرمايش و گرمايش ساختمان كمك كند.
اين بلوك‌ها قابليت برش، حفر، و نصب آسان دارند كه باعث صرفه‌جويي در زمان و هزينه مي‌شود.
جايگزيني چسب به جاي ملات سنتي ماسه و سيمان
مقاوم در برابر زلزله
كاهش بار مرده ساختمان و كاهش مصرف بتن، آرماتور و اسكلت فلزي
قابليت اجرا بدون نياز به كارگران و بناي ماهر
كاهش حجم تاسيسات به دليل عدم هدر رفت انرژي با تاييديه مركز تحقيقات
معايب:

مهندسي بودن بلوك
نياز به آموزش نيروي اجرايي
نياز به تهيه نقشه اجرايي
برآورد تعداد و ضخامت بلوك ها
آموزش اختلاط و آماده سازي چسب
محاسبه محل استقرار وال پست ها و اتصالات
براي رفع موارد فوق، شركت سازه با استفاده از نيروهاي مجرب به صورت رايگان در پروژه ساختماني حضور خواهند داشت و تهيه نقشه ها و محاسبات مورد نياز توسط اين شركت بدون دريافت هزينه انجام خواهد شد.

بخوانيد: بلوك هبلكس چيست؟ 10 مزايا و قيمت بلوك هبلكس

مزايا و معايب بلوك سفالي:

مزايا: مقرون به صرفه بودن

معايب:

سنگيني و حجم بالا: بلوك‌هاي سفالي معمولاً سنگين‌تر از بلوك‌هاي هبلكس هستند كه مي‌تواند موجب سختي در حمل و نصب آنها شود.
هزينه بالا: بلوك‌هاي سفالي معمولاً هزينه بالاتري نسبت به بلوك‌هاي هبلكس دارند.
محدوديت در پردازش: سفال معمولاً محصولي نسبتاً غير قابل تغيير است كه نياز به تخصص بالايي براي پردازش دارد.
مقاومت مكانيكي پايين: بلوك‌هاي سفالي معمولاً داراي مقاومت مكانيكي پايين تري نسبت به بلوك‌هاي هبلكس هستند.
عايق نبودن بلوك سفالي:  بلوك هاي سفال عايق نمي باشد به دليل اينكه هنگام ديوار چيني از ملات ماسه و سيمان استفاده مي شو و ملات ماسه و سيمان عايق نمي باشد.
انتخاب:

اگر نياز به ساختار سبك، سهولت در حمل و نصب، و عايق حرارتي خوب داريد، بلوك سبك هبلكس گزينه مناسبي است. اما اگر به دنبال بلوكي هستين كه براي شما مقرون به صرفه باشه بلوك‌هاي سفالي ممكن است گزينه بهتري باشند. در هر صورت، انتخاب بين اين دو نوع بلوك بايد با مطالعه دقيقي از نيازها و شرايط محيطي صورت گيرد.

تفاوت بلوك هبلكس و بلوك سفالي؟

بلوك هبلكس و بلوك سفالي دو نوع متفاوت از مواد ساختماني هستند كه در ساخت و ساز استفاده مي‌شوند. در زير تفاوت‌هاي اصلي بين آنها را بررسي مي‌كنيم:

مواد اوليه:بلوك هبلكس: اين بلوك‌ها از مخلوطي از سيمان، شن، ماسه، و بعضاً افزودني‌هاي ديگر ساخته مي‌شوند.
بلوك سفالي: بلوك‌هاي سفالي از خاك رسي با تركيبات مختلف ساخته مي‌شوند و سپس با فرآيند حرارتي پخته مي‌شوند.
ويژگي‌هاي فيزيكي:بلوك هبلكس: بلوك‌هاي هبلكس به دليل استفاده از سيمان و مواد معدني ديگر، مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه را دارند و به راحتي قابل حمل و نصب هستند.
بلوك سفالي: اين بلوك‌ها با پخت خاك رسي، مقاومت كمتري نسبت به فشار و ضربه دارند و در برابر عوامل محيطي مانند رطوبت و تغييرات دما حساس‌تر هستند.
عايقي:بلوك هبلكس: بلوك‌هاي هبلكس به دليل ساختار سبك و پركت، خواص عايقي خوبي را دارند كه مي‌تواند به كاهش انتقال حرارت و صدا كمك كند.
بلوك سفالي: عمدتاً بلوك‌هاي سفالي عايقي ضعيفي دارند و به طور كلي حرارت را به خوبي انتقال مي‌دهند.
قيمت:بلوك هبلكس: اغلب بلوك‌هاي هبلكس از لحاظ قيمت مقرون به صرفه‌تر از بلوك‌هاي سفالي هستند. اين نوع بلوك‌ها از مواد ارزانتري مانند سيمان و شن ساخته مي‌شوند.
بلوك سفالي: بلوك‌هاي سفالي معمولاً قيمت بالاتري دارند، به علت استفاده از خاك رس با كيفيت و همچنين فرآيند پخت پيچيده‌تري كه نياز به انجام دارند.
از اين‌رو، انتخاب بين بلوك هبلكس و بلوك سفالي بستگي به نيازها و شرايط خاص هر پروژه ساختماني دارد. به طور كلي، بلوك هبلكس براي ساختمان‌هايي كه به مقاومت بيشتر در برابر فشار و ضربه و همچنين خواص عايقي نياز دارند مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در حالي كه بلوك سفالي بيشتر در ساختمان‌هايي با نيازهاي زيبايي و ظاهر سنتي استفاده مي‌شود.

بلوك هبلكس يا بلوك سفالي

از بلوك سبك هبلكس در چه سازه هايي استفاده مي شود؟
بلوك سبك هبلكس به دليل ويژگي‌هاي خاصي كه دارد، در انواع مختلفي از سازه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. برخي از كاربردهاي اصلي آن عبارتند از:

ساختمان‌هاي مسكوني: بلوك سبك هبلكس به عنوان جزئي از سازه‌هاي ديواري در ساختمان‌هاي مسكوني استفاده مي‌شود. اين بلوك‌ها به دليل وزن كمتر خود و قابليت ساخت سريعتر نسبت به بلوك‌هاي سنتي، مورد توجه بسياري از سازندگان و معماران قرار مي‌گيرند.
ساختمان‌هاي تجاري و اداري: در ساختمان‌هاي تجاري و اداري نيز بلوك سبك هبلكس به دليل سهولت در نصب و كاهش وزن سازه‌ها، استفاده مي‌شود. اين ويژگي‌ها باعث مي‌شود كه زمان و هزينه ساخت كاهش يابد.
ساختمان‌هاي صنعتي و انبارها: بلوك سبك هبلكس در ساختمان‌هاي صنعتي و انبارها به دليل سهولت در نصب و سازگاري با سيستم‌هاي ساختماني مدرن مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
ساختمان‌هاي عمومي و تجاري: در ساختمان‌هاي عمومي مانند بيمارستان‌ها، مدارس، فرودگاه‌ها و هتل‌ها نيز بلوك سبك هبلكس به دليل ويژگي‌هايي همچون عايق‌بندي صوتي و حرارتي مناسب، مقاومت در برابر حريق و سهولت در نصب استفاده مي‌شود.
پروژه‌هاي بازسازي و توسعه: در پروژه‌هاي بازسازي و توسعه ساختمان‌هاي قديمي نيز بلوك سبك هبلكس به دليل وزن كمتر خود و سهولت در نصب مورد استفاده قرار مي‌گيرد، زيرا اين امكان را به سازندگان مي‌دهد تا ساختمان‌ها را بدون بارگذاري زيادي بر روي ساختارهاي قديمي موجود، توسعه دهند.
با اين حال، بايد توجه داشت كه استفاده از بلوك سبك هبلكس يا هر نوع مصالح ديگري بستگي به نيازها، شرايط محيطي و بودجه پروژه دارد و هركدام مزايا و معايب خاص خود را دارند كه بايد به دقت مورد بررسي قرار گيرد.

قيمت روز بلوك هبلكس به چه چيزهايي بستگي دارد؟

قيمت روز بلوك هبلكس (همان بلوك هاي ساختماني سبك ساخته شده از موادي مانند بتن و سيمان) به چند عامل بستگي دارد كه عبارتند از:

۱. قيمت مواد اوليه: قيمت بلوك هبلكس به قيمت مواد اوليه مانند بتن، سيمان، شن، ماسه و غيره وابسته است. افزايش در قيمت اين مواد مي‌تواند تأثير مستقيمي بر قيمت بلوك هبلكس داشته باشد.

۲. هزينه توليد و تامين ماشين‌آلات: هزينه توليد بلوك هبلكس شامل هزينه‌هاي نيروي كار، انرژي مورد نياز براي توليد، هزينه نگهداري و تعميرات ماشين‌آلات و تجهيزات توليدي و غيره است. افزايش در اين هزينه‌ها ممكن است باعث افزايش قيمت بلوك هبلكس شود.

۳. هزينه حمل و نقل: هزينه حمل و نقل مواد اوليه و محصولات نهايي نيز بر قيمت بلوك هبلكس تأثير مي‌گذارد. افزايش در قيمت سوخت و هزينه‌هاي حمل و نقل مي‌تواند باعث افزايش قيمت بلوك هبلكس شود.

۴. تقاضا و عرضه: مانند هر كالاي ديگر، قيمت بلوك هبلكس نيز به تقاضا و عرضه در بازار وابسته است. افزايش تقاضا و كمبود عرضه ممكن است منجر به افزايش قيمت گردد و بالعكس.

۵. شرايط بازار عمومي: عواملي مانند تورم، نرخ ارز، شرايط اقتصادي كلان، سياست‌هاي دولتي و … نيز مي‌توانند بر قيمت بلوك هبلكس تأثير بگذارند.

بنابراين، قيمت بلوك هبلكس به طور كلي به تركيبي از اين عوامل بستگي دارد و ممكن است در طول زمان تغيير كند.

بلوك هبلكس يا بلوك سفالي
چرا قيمت بلوك سبك هبلكس نسبت به بلوك سفال بالاتر مي باشد؟
قيمت بلوك سبك هبلكس نسبت به بلوك سفال اغلب بالاتر است به دليل مزايايي كه اين نوع بلوك‌ها نسبت به بلوك‌هاي سفالي دارند. اين مزايا شامل موارد زير مي‌شود:

۱. سبكي وزن: بلوك‌هاي هبلكس نسبت به بلوك‌هاي سفالي سبك‌تر هستند. اين باعث مي‌شود كه هزينه حمل و نقل آن‌ها كمتر باشد، از اين رو قيمت نهايي آن‌ها معمولاً بالاتر است.

۲. عايق حرارتي و صوتي بهتر: بلوك‌هاي هبلكس به دليل ساختار سلولي داخلي‌شان، عايق حرارتي و صوتي بهتري نسبت به بلوك‌هاي سفالي دارند. اين مزيت‌ها مي‌توانند باعث افزايش قيمت آن‌ها شود.

۳. سرعت و آساني نصب: بلوك‌هاي هبلكس به دليل سبكي و اندازه‌هاي بزرگتر، به سرعت و آساني نصب مي‌شوند كه اين امر مي‌تواند هزينه كاري را كاهش دهد و در نتيجه قيمت نهايي را افزايش دهد.

۴. كيفيت ساخت: بلوك‌هاي هبلكس معمولاً با استفاده از تكنولوژي‌هاي پيشرفته و ماشين‌آلات خاص توليد مي‌شوند كه كيفيت ساخت و يكنواختي بالاتري نسبت به بلوك‌هاي سفالي دارند، اين نيز مي‌تواند به افزايش قيمت آن‌ها منجر شود.

به طور كلي، بلوك‌هاي سبك هبلكس به دليل مزاياي فني و عملياتي خود نسبت به بلوك‌هاي سفالي، هزينه توليد بيشتري دارند كه اين موضوع ممكن است باعث افزايش قيمت نهايي آن‌ها شود.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1403/2/24 ساعت: ۱۱ توسط:heblex-siporex :

خريد و قيمت بهترين بلوك سبك ساختماني

خريد و قيمت بهترين بلوك سبك ساختماني

مقاومت و عايق بودن ساختمان امر مهمي است كه اين روزها با وجود زلزله و ديگر مشكلاتي كه وجود دارد، بايد چاره‌اي انديشيد. يكي از اين اقدامات، استفاده از بلوك سبك است. بلوك سبك سيپوركس، هبلكس و .. بهترين نمونه از بلوك‌هاي سبك هستند.

به گزارش ايسنا به نقل از سيپوركس، اين روزها تعداد زيادي از مصالح ساختماني پا به عرصه وجود گذاشته‌اند كه هر كدام از آن‌ها مولفه‌ها و البته نقاط قوت مختص به خود را دارند. در اين ميان بلوك‌ها بيش از سايرين با استقبال مواجه شده‌اند؛ چرا كه مزاياي بسيار منحصر به فردي دارند. البته بايد عنوان كنيم كه همين مزيت‌هاي منحصر به‌فرد هم سبب شده تا انواع مختلفي از آن‌ها شكل گيرد. به گونه‌اي كه گاها اين تنوع بالا باعث سردرگمي مشتريان مي‌شود.

بلوك سيماني، بلوك ليكا، بلوك گچي، انواع بلوك‌هاي سبك AAC نظير بلوك سيپوركس، بلوك هبلكس، بلوك سفيد، بلوك پرين، بلوك سيلكس و كيبكس و… تنها بخشي از اين تنوع گسترده مي‌باشند. همين تنوع بالا هم سبب شده تا اغلب مشتريان به دنبال خريد و قيمت بهترين بلوك سبك ساختماني در اين ميان باشند؛ چرا كه همواره انتخاب بهترين مورد مي‌تواند گزينه‌اي كارساز باشد.

بايد عنوان كنيم كه صفت بهترين متناسب با نياز افراد حتي بودجه و نوع سازه آن‌ها متغير خواهد بود. ممكن است براي فردي كه در پي ساخت برجي چند طبقه است، بلوك‌هاي سبك اتوكلاو شده بتواند انتخاب مناسب باشد. حال اين كه براي ساخت يك ديوار باربر ممكن است مدل‌هاي سيماني بهينه‌تر باشند. شناخت و انتخاب بهترين بلوك سبك ساختماني ارتباط مستقيمي با شناخت شما از اين بلوك‌ها دارد.

انواع بلوك سبك ساختماني

قبل از اين كه بخواهيم بهترين بلوك‌هاي سبك ساختماني را معرفي كنيم، بايد بدانيد كه اين دسته از مصالح تنوع بسيار بالايي دارند. اين تنوع در حيطه‌هاي مختلفي نظير نوع مواد به كار رفته، ابعاد و اندازه، برند و... مي‌باشد.

بلوك سبك اتوكلاو شده AAC

بلوك سبك غالبا چگالي اندكي داشته و وزن آن‌ها نسبت به ابعادشان بسيار كم‌تر است. همين مورد هم باعث شده تا وزن كلي ساختمان را كاهش دهند. در اين ميان مدل‌هاي اتوكلاو شده را مي‌توان جزو محبوب‌ترين مدل‌هاي بلوك سبك ساختماني دانست. اين دسته از بلوك‌ها غالبا از تركيب موادي نظير پودر سيليس، آهك، سيمان، آب، خاك رس و موارد مشابه ايجاد مي‌شوند. تركيب كلي اين مواد با همديگر باعث ايجاد يك واكنش شيميايي مي‌شود كه مخلوط نهايي را به صوت يك كيك در مي‌آورد. ماده بدست آمده را در فرايند اتوكلاو هوادار مي‌كنند. اين هوا مي‌تواند در نهايت باعث ايجاد حباب‌هاي مختلف درون بلوك شود كه وزن آن را هم پايين مي‌آورد. از طرفي ديگر اين حباب‌ها مانع از انتقال صوت شده و فضاي آرام تري را فراهم مي‌كند. بلوك acc در برابر حرارت مقاومت بسيار بالايي از خود نشان مي‌دهند. همين مورد هم ميزان تقاضا براي خريد بلوك سبك را افزايش داده است.

بلوك سيپوركس يا بلوك سفيد سيپوركس

بلوك سيپوركس را مي‌توان به عنوان يكي از محبوب ترين مدل‌هاي بلوك سبك در بازار دانست. اين دسته از بلوك‌ها در حقيقت نوعي از بلوك‌هاي اتوكلاو شده هستند كه بسياري آن را به عنوان بلوك acc سيپوركس هم مي‌شناسند.

ابعاد و اندازه اين بلوك‌ها متغير است. مقاومت در برابر انتقال حرارت، قيمت مناسب، ابعاد گوناگون، وزن اندك و... تنها گوشه‌اي از مزيت‌هاي بي‌نظيري است كه اين دسته از بلوك‌ها در بطن خود دارند. برهمين مبنا هم بوده كه بسياري از افراد به دنبال خريد بلوك سبك سيپوركس هستند.

بلوك هبلكس يا بلوك سفيد هبلكس

بلوك هبلكس را مي توان به عنوان يكي از بهترين و البته ايده‌آل‌ترين نوع بلوك‌هاي ساختماني دانست. دليل اين حجم از محبوبيت هم مزيت‌هاي ويژه‌اي است كه در بطن خود دارند. اين روزها كارگاه‌هاي متنوعي نسبت به ساخت بلوك سفيد هبلكس اقدام كرده‌اند. اين مورد نه تنها تنوع را افزايش داده، بلكه باعث كاهش قيمت شده است. لذا تعداد بيشتري از مشتريان به سمت خريد بلوك هبلكس هجوم آورده‌اند. بلوك سيپوركس هم از همه لحاظ مانند بلوك هبلكس مي‌باشد و تنها تفاوت اين دو بلوك در برند آن است.

بلوك پرين

بلوك‌هاي سبك پرين را مي‌توان به عنوان دسته‌اي ديگر از انواع بلوك‌هاي سبك در نظر گرفت. موضوعي كه باعث جذابيت اين دسته از مصالح شده، تنوع بالاي ابعاد و اندازه‌هاي آن است. به گونه‌اي كه اين روزها بلوك هاي پرين در طيف بسيار زيادي از طرح‌ها توليد مي‌شود.

بلوك سفيد
منظور از بلوك سفيد همان بلوك‌هاي سبك اتوكلاو شده مانند هبلكس، سيپوركس، پرين و... مي‌باشد.

با اين وجود بسياري از افراد با شنيدن نام اين دسته از بلوك‌ها دچار سردرگمي مي‌شوند. بسياري هم صرفا رنگ را ملاك قرار مي‌دهند.

به عبارت ساده‌تر هر بلوكي كه به رنگ سفيد باشد را در اين دسته بندي قرار مي‌دهند كه البته ساختاري كاملا اشتباه است؛ چرا كه با اين ترتيب بلوك‌هاي گچي هم در اين حيطه قرار مي‌گيرند كه عملا اشتباه مي باشد. لذا هر زمان نام بلوك سفيد را شنيديد، منظور از آن بلوك‌هاي اتوكلاو شده مي باشند.

خريد بهترين بلوك سبك ساختماني با مناسب‌ترين قيمت

حال كه با انواع بلوك سبك ساختماني آشنا شديد، يقينا مي‌توانيد به شيوه‌اي ساده‌تر گزينه مورد نظر خود را انتخاب نماييد. اما براي هر نوع از بلوك‌هاي سبك ذكر شده، طيف زيادي از عرضه كنندگان وجود دارد. هر كدام از اين عرضه كنندگان هم قميت مختص به خود را ارائه مي‌دهند. همين مورد باز هم مشتريان را گمراه مي‌كند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1403/2/1 ساعت: ۱۰ توسط:heblex-siporex :

بلوك هبلكس يا بلوك سيماني ؟

بلوك هبلكس يا بلوك سيماني؟

بلوك هبلكس و بلوك سيماني دو نوع بلوك ساختماني هستند كه از مواد مختلفي توليد مي‌شوند و مختصراً در زير توضيح داده شده‌اند:

بلوك هبلكس چيست؟

بلوك سبك هبلكس ، يك نوع بلوك ساختماني است كه داراي سوراخ‌ها يا خلاء دروني است. اين سوراخ‌ها باعث كاهش وزن بلوك مي‌شوند و از مصرف مصالح ساختماني در مقايسه با بلوك‌هاي سيماني سنتي كاسته مي‌شود. بلوك هبلكس از مخلوطي از مصالحي مانند سيمان، شن، ماسه، و بعضي اوقات مواد پليمري تشكيل شده و به صورت بلوك‌هاي مستطيلي يا مربعي با ابعاد مختلف توليد مي‌شوند.

استفاده از بلوك هبلكس در ساختمان‌ها به دليل ويژگي‌هايي مانند سبكي، عايق حرارتي و صوتي، سهولت در نصب و كاهش مصرف مصالح ساختماني بسيار متداول است. اين نوع بلوك سبك معمولاً در ساخت ديوارها، پيش‌ده‌ها، و ديوارهاي تاشو استفاده مي‌شوند.

مواد تشكيل دهنده بلوك هبلكس

ساختار: اين بلوك‌ها داراي سوراخ و خلاء در داخل هستند كه آنها را سبك مي‌كند.
مواد اوليه: اين بلوك‌ها از مخلوط سيمان، شن، ماسه و ساير مواد پليمري ساخته مي‌شوند.
ويژگي هاي بلوك هبلكس
سبك وزن و به راحتي قابل حمل.
عايق حرارتي خوبي دارند.
قابليت اجراي سازه‌هاي سريع.
از لحاظ قيمت نسبت به بلوك‌هاي سيماني معمولي مقرون به صرفه‌تر هستند.


بلوك سيماني چيست؟

بلوك سيماني، نوعي از بلوك‌هاي ساختماني است كه از مخلوط سيمان، شن، ماسه، و آب به همراه مواد افزودني تشكيل شده است. اين بلوك‌ها به صورت جامد و بدون سوراخ دروني بوده و معمولاً به شكل مستطيلي يا مربعي با ابعاد مختلف توليد مي‌شوند. بلوك سيماني براي ساخت ديوارها، ستون‌ها، پايه‌ها، و سازه‌هاي ساختماني مختلف استفاده مي‌شود.

اين بلوك‌ها از نظر ساختاري مقاومت بالايي دارند و به دليل ويژگي‌هاي مثل سختي، ثبات، و مقاومت در برابر آتش مورد توجه قرار مي‌گيرند. بلوك‌هاي سيماني معمولاً براي ايجاد ديوارهاي داخلي و خارجي ساختمان‌ها، پيش‌ده‌ها، نرده‌ها، و سازه‌هاي ساختماني ديگر استفاده مي‌شوند. همچنين، ممكن است اين بلوك‌ها در ابعاد و اشكال مختلف توليد شده و براي نيازهاي خاص ساختماني مورد استفاده قرار گيرند.

مواد تشكيل دهنده بلوك سيماني

ساختار: اين بلوك‌ها از مخلوط سيمان، شن، ماسه و آب ساخته مي‌شوند و بدون سوراخ در داخل هستند.
مواد اوليه: از مواد معدني مانند سيمان پرتلند، شن، ماسه و آب استفاده مي‌كنند.
ويژگي هاي بلوك سيماني
سازه‌هاي سيماني معمولاً سنگين‌تر از سازه‌هاي هبلكس هستند.
از نظر مقاومت به فشار و حرارت به طور كلي معمولاً بيشترند.
عايق حرارتي كمتري دارند مقايسه با بلوك‌هاي هبلكس.
انتخاب بين بلوك هبلكس و بلوك سيماني به ويژگي‌ها و نيازهاي مشخص ساختمان و پروژه مورد نظر بستگي دارد. هركدام از آنها مزايا و معايب خاص خود را دارند و بايد با توجه به شرايط محلي و نيازهاي ساختماني انتخاب شوند.

 

قيمت بلوك هبلكس و بلوك سيماني

قيمت بلوك هبلكس و بلوك سيماني به عوامل مختلفي ارتباط دارد و ممكن است در هر منطقه و با توجه به شرايط بازار مختلف باشد. برخي از عوامل موثر بر قيمت اين بلوك‌ها عبارتند از:

1. نوع مصالح استفاده شده: كيفيت مواد اوليه مورد استفاده در توليد بلوك، تاثير مستقيمي بر قيمت دارد. بلوك‌هاي با مواد اوليه با كيفيت بالا ممكن است قيمت بالاتري داشته باشند.

2. اندازه و ابعاد بلوك: بلوك‌ها با ابعاد مختلف ممكن است قيمت‌هاي متفاوتي داشته باشند. بلوك‌هاي بزرگتر معمولاً گران‌تر هستند.

3. تعداد خريد: مقدار سفارش و حجم خريد نيز مي‌تواند بر قيمت تأثير بگذارد. در مواردي كه تعداد بلوك‌هاي سفارش زياد باشد، ممكن است تخفيفات ويژه‌اي اعمال شود.

4. هزينه حمل و نقل: فاصله بين محل توليد و محل مصرف نيز تأثيرگذار است. هزينه حمل و نقل بلوك‌ها ممكن است قيمت را تحت تأثير قرار دهد.

5. شرايط بازار: شرايط بازار مانند تقاضا و عرضه، تغييرات قيمت را تحت تأثير قرار مي‌دهد. در شرايط بازار رقابتي، قيمت‌ها ممكن است كاهش يا افزايش يابد.

به عنوان يك راهنماي عمومي، معمولاً قيمت بلوك هبلكس به دليل ساختار سبك‌تر و مصرف كمتر مواد در مقايسه با بلوك‌هاي سيماني، كمي پايين‌تر است. اما اين تفاوت‌ها به عوامل فوق و شرايط مختلف بازار بستگي دارد. براي دقت بيشتر، مي‌توانيد با توليدكنندگان محلي يا فروشگاه‌هاي مصالح ساختماني در منطقه خود تماس بگيريد و قيمت‌هاي جاري را استعلام كنيد.

ابعاد بلوك سيماني

ابعاد بلوك‌هاي سيماني نيز مي‌توانند متنوع باشند و به عوامل مختلفي مانند استانداردها، نوع استفاده، و منطقه توليد بستگي داشته باشند. در ادامه، ابعاد استاندارد برخي از بلوك‌هاي سيماني را ذكر مي‌كنم:

بلوك‌هاي سيماني استاندارد (معمولي)
بلوك‌ هاي سيماني توخالي ديواري بايد در اندازه‌ هاي 40×30×20 ، 40×20×20 و 40×10×20 سانتي متر ساخته شوند. 

بلوك‌هاي سيماني خاص (با ابعاد اختصاصي)
توليدكنندگان ممكن است بلوك‌هايي با ابعاد خاص بر اساس سفارش مشتريان يا نيازهاي پروژه توليد كنند. ابعاد اين نوع بلوك‌ها مي‌توانند متنوع باشند. بهتر است همواره از توليدكننده محصول يا استانداردهاي ملي در منطقه خود براي اطلاعات دقيق‌تر در مورد ابعاد بلوك‌هاي سيماني استفاده كنيد.

ابعاد بلوك هبلكس

بلوك هبلكس يك نوع مصالح ساختماني است كه از مخلوطي از سيمان، شن، آب، و هوا به عنوان يك مواد ساخته شده است. اين بلوك‌ها از طريق فشاردهي و خشك كردن به شكل نهايي خود مي‌رسند. ابعاد بلوك هبلكس ممكن است با توجه به استانداردها، منطقه جغرافيايي و توليدكننده متغير باشد. در اينجا چند ابعاد متداول براي بلوك هبلكس آورده شده است:

ابعاد استاندارد: برخي از ابعاد استاندارد بلوك هبلكس عبارتند از:
قيمت هبلكس 8 سانتي

قيمت هبلكس 10 سانتي

قيمت هبلكس 15 سانتي

قيمت هبلكس 20سانتي

ابعاد اختصاصي:
توليدكنندگان ممكن است ابعاد اختصاصي براي بلوك هبلكس خود تعيين كنند. بنابراين، ممكن است از ابعاد متفاوتي نسبت به استانداردها استفاده كنند.

اطلاعات دقيق‌تر را مي‌توانيد از توليدكننده محصول يا استانداردهاي ملي مربوطه در منطقه‌ي خود دريافت كنيد. ابعاد بلوك هبلكس معمولاً در جداول فني يا برچسب محصول ذكر مي‌شود.

بلوك‌هاي سيماني و بلوك‌هاي هبلكس دو نوع مصالح ساختماني هستند كه در ساخت و سازها به كار مي‌روند. هركدام از اين دو نوع بلوك ويژگي‌ها و كاربردهاي متفاوتي دارند. در زير به برخي از ويژگي‌ها و نتايج مهم هركدام اشاره مي‌شود:

بلوك سيماني
تركيب مواد:
سيمان: بلوك‌هاي سيماني از مخلوط سيمان، شن، آب و مواد پوزولاني تشكيل شده‌اند.
مقاومت فشاري:
مقاومت بالا: بلوك‌هاي سيماني معمولاً داراي مقاومت بالاي فشاري هستند.

استحكام كششي:
استحكام كمتر در كشش: استحكام كششي بلوك‌هاي سيماني ممكن است كمتر از مقاومت فشاري آنها باشد.
وزن:
سنگين تر: بلوك‌هاي سيماني معمولاً سنگين‌تر از بلوك‌هاي هبلكس هستند.
بلوك هبلكس
تركيب مواد:
هوا و خاكستر سبك: بلوك‌هاي هبلكس حاوي سيمان، شن، آب، و هوا هستند، كه باعث سبكي آنها مي‌شود.
مقاومت فشاري:
مقاومت متوسط تا پايين: مقاومت فشاري بلوك‌هاي هبلكس معمولاً كمتر از بلوك‌هاي سيماني است.
استحكام كششي:
استحكام كششي نسبتاً خوب: بلوك‌هاي هبلكس از استحكام كششي نسبتاً خوبي برخوردارند.
وزن:
سبكتر: بلوك‌هاي هبلكس به دليل حاوي هوا و خاكستر سبك، سبك‌تر از بلوك‌هاي سيماني هستند.
نتيجه‌گيري:
- انتخاب بين بلوك سيماني و بلوك هبلكس به ويژگي‌هاي مورد نياز پروژه و محيط كاري بستگي دارد.

- بلوك‌هاي سيماني به دليل مقاومت بالا، براي باربري‌ها و سازه‌هايي كه نياز به مقاومت فشاري زياد دارند، مناسب هستند.

بلوك‌هاي هبلكس به دليل وزن سبك‌تر و استحكام كششي خوب، براي سازه‌هايي كه از وزن سبك و عملكرد حرارتي خوب بهره‌مي‌برند، مناسب‌ترند.
منبع: جام جم آنلاين


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1403/1/28 ساعت: ۱۱ توسط:heblex-siporex :

بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر

بررسي ساير اسامي بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر

بلوك سبك هبلكس داراي تنوع در سايز بندي است كه با ورود به دسته بندي محصولات و انتخاب بلوك سيپوركس مي توانيد شاهد اندازه هاي مختلف بلوك ها باشيد. بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر يكي از پرفروش ترين سايزها مي باشد.

بلوك AAC

يكي از اسامي پركاربردي كه براي بلوك هبلكس مورد استفاده قرار گرفته شده است، بلوك AAC مي­ باشد. AAC در زبان انگليسي، Aerated Autoclaved Concrete مي­ باشد كه در زبان فارسي به اختصار، AAC گفته مي ­شود. ترجمه Aerated Autoclaved Concrete در زبان فارسي، بلوك هوادار بتني اتوكلاو شده مي­ باشد.

مهم­ترين شاخص بلوك سبك هبلكس سايز 25 سانتي متر (و ساير بلوك­ هاي هبلكس استاندارد توليد شده)، ارائه گواهي­نامه استاندارد بلوك هبلكس مي ­باشد. اين گواهي­نامه ارائه شده داراي نشان ملي استاندارد ايران مي ­باشد.

بلوك بتني اتوكلاو شده

يكي ديگر از اسامي بلوك هبلكس، بلوك بتني اتوكلاو شده مي ­باشد. بلوك بتني اتوكلاو شده در صنعت ساختمان­ سازي، فوق ­العاده جديد و تازه مي­ باشد. اين نوع بلوك بتني از تركيب سيمان، پودر آلومينيوم و پودر سيليس با مقدار زيادي آب، توليد شده است.

در اصل، مواد اوليه بلوك بتني با يكديگر مخلوط مي ­شوند و در شرايط كاملا كنترل شده ­اي (مطابق طرح اختلاط استاندارد بلوك بتني هوادار) توليد شده ­اند. مخلوطي كه در محيط تميز و به دور از آلودگي به دست آمده، وارد تونل اتوكلاو مي­ گردد.

در تونل اتوكلاو، مخلوط هبلكس تحت فشار مشخص و كنترل شده بخار آب، پخته مي ­شود (در اصطلاح، عمل­آوري مي ­شود.). پس از آن كه مخلوط پخته و از دستگاه خارج شد، بلوك به اندازه ­هاي دلخواه (مطابق سايز بلوك هبلكس)، برش مي­ خورد.

آيا بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر مناسب طراحي بهينه ساختمان مي­ باشد؟

واژه­ طراحي بهينه ساختمان، اصولا زماني كاربر دارد كه هدف طراحي ساختمان مقاوم در برابر زلزله مي ­باشد. بله، از بلوك سبك هبلكس سايز 25 سانتي متر هم براي ايمن ­سازي ساختمان در برابر زلزله استفاده مي­ شود. مطابق آيين­ نامه شماره 2800 زلزله در ايران، هر چه وزن ساختمان بالا برود، نيروي جانبي ناشي از زلزله هم افزايش مي­ يابد و خرابي به جاي مانده به صورت محسوسي افزايش مي­ يابد.

بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر بهترين عايق ساختمان

بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر و ساير ابعاد بلوك هبلكس در مقايسه با بلوك­ هاي بتني هم ­اندازه خود، سبك­تر هستند. وزن انواع بلوك هبلكس معادل يك سوم يا به عبارتي 33% بلوك­ هاي بتني موجود در بازار است. از اين رو، مي ­توان گفت كه وزن بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر، 66% از وزن ساير بلوك­ هاي بتني موجود در بازار، كم­تر است.

چرا كه جرم حجمي و چگالي انواع بلوك هبلكس توليد شده، فوق­ العاده پايين مي­ باشد. از طرفي در هنگام زلزله، وزن ساختمان تاثير بارزي در نيروي اينرسي زلزله دارد. يعني هر چه وزن ساختمان بيشتر، نيروي اينرسي زلزله هم بيشتر و به تبع آن، خرابي ساختمان هم بيشتر خواهد شد.

بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر و 30 سانتي متر همانند ساير بلوك­ هاي هبلكس استاندارد داراي گواهي­نامه، سبك وزن مي ­باشد. از ابعاد بلوك هبلكس براي چينش ديوارهاي داخلي، خارجي و پيراموني استفاده مي ­شود.

به اين منوال، وزن ساختمان ساخته شده، كاهش مي­ يابد و در هنگام بروز زلزله، خرابي ناشي از زلزله به صورت چشم­گيري كاهش مي­ يابد. استفاده از بلوك هبلكس باعث مي ­شود كه فولاد مصرفي در ساختمان، 30% كاهش يابد و به شكيل ­تر حالت ممكن، وزن ساختمان كاهش مي ­يابد. كاهش وزن ساختمان بايستي اصولي باشد تا مقاومت ساختمان دچار آسيب و كاهش نشود.

بررسي تفاوت­ هاي موجود بين بلوك بتني و بلوك آهكي
يكي از انواع بلوك ­هاي بتني موجود در بازار، بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر مي­ باشد كه با به­ روزترين و جديدترين تكنولوژي ­هاي موجود دنيا طراحي و توليد شده است. جديدا برخي از سازندگان و توليدكنندگان بلوك­ هاي بتني هبلكس در ساخت بلوك ­ها از پودر آهك هم استفاده مي­كنند.

پودر آهكي كه در ساخت بلوك استفاده مي­ شود، مقاومت بلوك هبلكس را به شدت كاهش مي ­دهد. بايستي گفت كه بلوك هبلكس استاندارد فاقد پودر آهكي است. پيش­تر مواد اوليه موجود در بلوك هبلكس بتني، خدمت شما معرفي شد. زماني كه پودر آهكي وارد مخلوط كيك هبلكس مي­شود، تمام استانداردهاي موجود را برهم مي­زند.

بلوك آهكي توليد شده، شايد در ظاهر مشابه بلوك هبلكس بتني باشد ولي در باطن هيچ شباهتي با يكديگر ندارد. بلوك هبلكس داراي گواهي­نامه مي­ باشد و فوق ­العاده مقاوم مي ­باشد در حالي كه بلوك آهكي به ظاهر هبلكس، فوق ­العاده شكننده و ضعيف است.

اين نوع بلوك آهكي فاقد گواهي­نامه استاندارد مي­ باشد. قيمت بلوك آهكي (همان بلوك هبلكس داراي پودر آهك) خيلي پايين ­تر از قيمت بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر مي ­باشد. خريداران سريع فريب قيمت را مي­خورند و خام ارزاني مي­ شوند. از اين رو، ساختمان­ هاي بي ­كيفيت و ضعيف ساخته مي­ شود و بر اثر زلزله (يا لرزش و هر گونه زمين لرزه­ا) فرو مي­ ريزد.

بررسي تمام ويژگي ­هاي بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر
بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر بسيار سبك
وزن پايين بلوك هبلكس

اولين و مهم­ترين ويژگي بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر، سبك وزن بودن آن مي ­باشد. وزن هر بلوك هبلكس يك پنجم وزن بلوك بتني مي ­باشد. پايين بودن وزن بلوك هبلكس ­هاي توليد شده در ايران به معناي پايين بودن مقاومت آن نيست.

ابعاد بلوك هبلكس به نحوي طراحي شده ­اند كه در برابر مصالح ساختماني سنگين وزن هم ايمن باشند. وزن هر بلوك هبلكس و هر پالت سايز بلوك هبلكس در گواهي­نامه آن ذكر شده است. ناگفته نماند كه حجم هر بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متري از حاصل ضرب طول و عرض و ارتفاع آن، به ­دست مي­ آيد.

بلوك هبلكس عايق صوت

انواع سايز بلوك هبلكس در برابر صوت و نفوذ سر و صدا عايق هستند و مانع از عبور و مرور صوت مي ­شوند. به همين دليل از بلوك هبلكس به عنوان بهترين عايق صوت شناخته مي شود. استفاده از بلوك هبلكس در صنعت ساختمان ­سازي، مدتي است كه باب شده است و مورد توجه بسياري از سازندگان قرار گرفته است.

ساختمان ­هايي كه با بلوك هبلكس ساخته شده ­اند، بر خلاف ساختمان ­هاي پوست پيازي هستند و در برابر سر و صدا ايمن هستند. در اين نوع ساختمان­ ها، سكوت حكم ­فرما مي­ باشد و سر و صدايي كه ايجاد شده است در فضاي داخلي ساختمان مي­ ماند و به بيرون منتشر نمي­شود.

چينش ساده و راحت بلوك سبك

ابعاد بلوك هبلكس به نحوي مي ­باشد كه بلوك ­ها به راحتي روي هم قرار مي­ گيرند. استادكار به راحتي و بدون زحمت، بلوك­ ها را روي هم مي­چيند. چينش ديوارهاي داخلي، خارجي و پيراموني با استفاده از بلوك هبلكس براي استادكار راحت و ساده است.

بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر داراي مزاياي زياد
مقاومت بلوك هبلكس در برابر حرارت

اين بلوك هبلكس همانند ساير ابعاد بلوك هبلكس در برابر گرما و حرارت ايمن است. مقاومت بالاي بلوك هبلكس زبان­زد همگان است. در هنگام آتش­ سوزي و بروز هرگونه حرارتي (گرماي بيش از حد)، بلوك هبلكس پخته نمي ­شود و دچار آسيب و شكستگي نمي­ گردد.

آيا استفاده از بلوك ­هاي هبلكس، هزينه ­هاي ساخت را كاهش مي ­دهد؟

برخي معتقدند كه استفاده از انواع مختلف سايز بلوك هبلكس، هزينه ­هاي ساخت را كاهش مي ­دهد. ديوارچيني با بلوك هبلكس 25 سانتي متر فوق­ العاده به صرفه است. از اين جهت بايستي گفت كه تمام مدل­ ها و سايزهاي بلوك هبلكس اين قابليت را دارند.

در وهله­ اول، قيمت بلوك هبلكس نسبت به ساير بلوك ­هاي بتني بالاتر مي ­باشد. در نظر اول، شايد استفاده از بلوك ­هاي هبلكس در صنعت ساختمان­ سازي به صرفه نباشد ولي مطابق آن چه در بالا، بيان كرديم، بلوك هبلكس استفاده از فولاد را تا 30% كاهش مي ­دهد. از اين رو، بخشي از هزينه ­ها كنترل مي­ شود. از طرف ديگر، براي چسباندن بلوك ­ها به يكديگر نيازي به سيمان نيست. چسب بلوك هبلكس مناسب اين كار مي­ باشد و قيمت آن بهتر از سيمان مي ­باشد.

چسب بلوك aac سيپوركس با مقاومت بالا

بلوك هبلكس داراي سطحي صاف و سفيد رنگ، مي­ باشد و ديگر نيازي به گچ و خاك نمي­ باشد. كاهش هزينه ­هاي گچ و خاك و فولاد مصرفي، هزينه­ هاي خرج شده را كاهش مي­ دهد. چسب پودري يا همان چسب بلوك هبلكس داراي دو رنگ مي­ باشد، يكي خاكستري و ديگري سفيد. بسته به نياز پروژه و نظر استادكار، رنگ چسب پودري انتخاب مي ­شود.

چسب پودري در كيسه­ هاي 25 كيلوگرمي بسته ­بندي شده است و به بازار ارائه شده است. هر كيسه 25 كيلوگرمي چسب پودري با 6 ليتر يا 7 ليتر آب قاطي مي­ شود و استادكار از مخلوط چسب پودري براي چسباندن سطوح خارجي بلوك هبلكس استفاده مي­كند. قيمت چسب پودري نسبت به سيمان پايين­تر است و زماني كه از كمپاني سازنده بلوك هبلكس خريداري شود، به صرفه­ تر خواهد بود.

نحوه­ حمل و نقل بلوك­ هاي هبلكس چگونه است؟

اگر خريدار، بلوك هبلكس مدنظر خود را به صورت مستقيم از كمپاني سازنده خريداري كند، پالت­ هاي خريداري شده به وسيله­ كاميون (جفت محور و تك محور) و تريلي براي وي ارسال مي­شود. براي خريد­هاي جزئي، فروشنده پالت­ ها را از طريق باربري­ هاي داراي مجوز براي خريدار ارسال مي ­كند.

هر تريلي مي­ تواند 20 پالت از بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر را حمل و نقل كند. كاميون جفت محور در كل توان جا به­ جايي 10 پالت بلوك هبلكس سايز 25 سانتي متر و كاميون تك محور توان جا به ­جايي 8 پالت را دارد.

هر ماشيني كه در باربري فعاليت دارد، مي­تواند پالت­ ها را جا به ­جا كند. هزينه­ باربري پالت­ ها بر اساس وزن آن­ ها محاسبه مي­ شود و هر چه وزن پالت­ ها بيشتر باشد، هزينه­ حمل و نقل آن­ ها هم بيشتر خواهد بود. بهتر است در هنگام خريد بلوك هبلكس، چسب پودري هم تهيه كنيد تا در هزينه ­ها صرفه­ جويي گردد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1403/1/8 ساعت: ۱۱ توسط:heblex-siporex :

سايز بلوك هبلكس

بلوك هبلكس چيست ؟

بلوك هبلكس به دسته اي از مصالح ساختماني گفته مي شود كه بر مبناي استاندارد 2800 ساختمان خلق مي‌شوند. بر مبناي اين استاندارد، ابتدا موادي نظير سيمان، آهك، پودر سيليس، پودر آلومينيوم و… را با همديگر تركيب مي كنند. سايز بلوك سبك هبلكس

مواد ياد شده با همديگر واكنش شيميايي داده و همچون يك كيك پف مي كنند. سپس اين ملات كه مشابه كيك هست در ابعاد و اندازه هاي گوناگوني برش داده مي‌ شود. در واقع اين ابعاد و اندازه ها همان چيزي هستند كه در نهايت سايز را تعيين مي كنند. پس از اين برش، هر كدام از آن ها را در قالب هاي مخصوصي گذاشته و وارد فرايند اتوكلاو مي شوند.

سايز بلوك هبلكس سيپوركس

سايز بلوك هبلكس

آشنايي با سايز بلوك سبك سيپوركس

همانگونه كه مشاهده مي كنيد، تقريبا براي هر رده سايزي، نوع خاصي از بلوك ها خلق شده است. نكته ديگري كه در اين ميان وجود دارد، ابعاد كلي بلوك ها مي باشد.

ممكن است از خود بپرسيد كه اين تنوع سايز بلوك هبلكس چه مزايايي دارد؟ در واقع بايد بدانيد كه هر يك از سايز هاي فوق، براي بخش خاصي از ساختمان مورد استفاده قرار مي گيرند. براي مثال مدل هاي ۱۰ سانتي متري بيشتر براي ديوارهاي داخلي ساختمان مورد استفاده قرار مي‌ گيرد.

در مقابل بلوك هاي بزرگتر براي بخش‌هاي ديگر ساختمان مناسب مي باشند. البته سايز اين بلوك ها متناسب با نوع بنا و البته نظر معمار تغيير مي كند. اما در هر حال ابعاد اين بلوك ارتباط مستقيمي با محل استفاده آن ها دارد. به گونه اي كه نمي توان هر مدلي را در هر جايگاهي استفاده نمود؛ لذا توصيه مي شود تا قبل از خريد يك مدل، حتماً با معمار يا بناي خود مشورت نماييد.

بيشتر بدانيد: بلوك سبك


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1402/12/2 ساعت: ۰۹ توسط:heblex-siporex :

بلوك سبك ساختماني سيپوركس

بلوك سبك

بلوك سبك چيست؟

بلوك سبك همانطور كه از نام آن پيداست، داراي وزن كمي نسبت به ديگر بلوك ها هستند. براي مثال بلوك هاي سيپوركس چگالي آن ها 450 تا 650 كيلوگرم بر متر مكعب است. اين حدود 3 تا 4 برابر سبك تر از آجرهاي سنتي قديمي مي باشد. در نتيجه حمل و نقل آن ها ارزان تر مي شود. استفاده از اين بلوك ها در ساختمان باعث مي شود كه مقاومت ساختمان نيز افزايش يابد.

بلوك سبك

بلوك سبك يكي از پركاربردترين و رايج ترين بلوك ساختماني مي باشد كه با محصولات متنوع با برندهاي مختلفي در بازار وجود دارد. سيپوركس، هبلكس، ليكا، پرين و… نمونه هايي از اين نوع بلوك هستند كه هر كدام قابليت هاي ويژه خود را دارند. بلوك هاي سيپوركس با توجه به مزاياي منحصر به فردي كه دارند جزو يكي از بهترين بلوك ساختماني محسوب مي شوند.

كاربرد بلوك سبك در ساختمان سازي
بلوك سبك از جمله كاربردي ترين مصالح ساختماني به شمار مي رود كه در انواع اقسام مختلف روانه بازار شده است. اين بلوك به دليل وزن پايين و همچنين خاصيت عايق بودن قوي كه دارد، مزيت هاي بسياري در ساختمان سازي خواهد داشت. اين نوع از بلوك ها در بخش هاي مختلف ساختمان كارايي خواهند داشت و از جمله مهمترين آن ها مي توان به موارد زير اشاره كرد:

اصلي ترين كاربرد بلوك سبك مربوط به چينش ديوارهاي غيرباربر مي شود.
با استفاده از بلوك سبك، مي توان كف سازه را پر كرد.
بلوك هاي سبك در ساختن سقف، بسيار مفيد عمل مي كنند.
اين نوع بلوك ها را مي توان براي ايجاد شيب نيز استفاده كرد.
انواع بلوك سبك ساختماني
انواع بلوك‌ ساختماني
به طور كلي بلوك‌ هاي ساختماني در سه نوع بلوك سبك و نيمه‌ سبك و بلوك سنگين وجود دارند. در ساختار اين بلوك از سيمان، آب و برخي مواد ديگر به ميزان معين استفاده شده است. بلوك سيماني هم خيلي در ساختمان سازي استفاده مي شود. بلوك‌ هاي سيماني كه پايه‌ آن ها سيمان است، براي ساخت ديوار و سقف استفاده مي‌شود كه خود در انواع مختلفي توليد شده‌ اند. روشهاي سبك سازي ساختمان

انواع بلوك سبك ساختماني

بلوك سبك را مي توانيد در انواع اقسام مختلف مشاهده و خريداري كنيد. هريك از انواع بلوك هاي سبك كاربردهاي منحصر به فرد خود را داشته و در بخش هاي متفاوتي مورد استفاده قرار مي گيرند. از جمله انواع معروف و پركاربرد بلوك هاي سبك مي توان به موارد زير اشاره كرد.

بلوك گازي سبك

بلوك سبك گازي از آهك، سيمان و سيليس ساخته مي شود و به دليل قابل بازيافت بودن، قابل توجه بسياري از سازندگان ساختمان قرار مي گيرد. بارزترين ويژگي بلوك گازي سبك مربوط به وزن پايين و در عين حال مستحكم بودن آن مي شود. اين نوع از بلوك ها را مي توان در هر نوع آب و هوايي استفاده كرد و به همين دليل از جمله پرفروش ترين انواع بلوك هاي ساختماني به شمار مي رود.
اين بلوك ها در دو نوع اتوكلاو شده و اتوكلاو نشده عرضه شده اند. بلوك اتوكلاو شده با نام AAC و نوع اتوكلاو نشده آن با نام NAAC شناخته مي شود. بلوك AAC به دليل ويژگي هاي منحصر به فردي كه دارد، پرفروش ترين و پركاربردترين انواع بلوك ها است.

بلوك سبك سيپوركس

اين بلوك‌ بتن گازي (بتن مسلح) در دو نوع AAC و NAAC توليد مي‌ شوند. بلوك هاي سيپوركس به بلوك سبك aac نيز معروف هستند. رمز سبكي اين بلوك‌ ها اين است كه در هنگام توليد، واكنش‌ هاي شيميايي در ساخت اين بلوك‌ ها صورت مي‌ گيرد كه به توليد حباب‌ هاي هوا منجر مي‌ شود.
پس از پايان فرايند توليد، اين حباب‌ ها سبكي قابل توجهي براي بلوك هاي توپر بتني به ارمغان مي‌ آورند. شايد براي شما اين سوال پيش بيايد كه بلوك AAC چيست و از چه ساخته مي شود؟ براي دانستن اين مطلب شما را به خواندن مقاله ” بلوك AAC از چه ساخته مي شود؟ ” دعوت مي كنيم.

تفاوت بلوك‌ هاي AAC و NAAC در اتوكلاو شدن آن هاست. اتوكلاو فرايندي است كه طي آن بلوك در دستگاهي با دما و فشار نامتدوال قرار مي‌ گيرد و واكنش‌ هاي مربوطه در چنين شرايط استانداردي اتفاق مي‌ افتد. بلوك‌ هاي NAAC اتوكلاو نشده‌اند؛ به همين جهت ميزان مقاومت آن ها به طور قابل توجهي كاهش يافته است.

وزن اين بلوك ها حدود %50 سبك تر از بلوك هاي سيماني استاندارد مي باشد. بلوك هاي سيپوركس، بلوك عايق است. چرا عايق؟ اهميت عايق سازي چيست؟ بلوك سيپوركس به علت عايق رطوبت، عايق حرارت، عايق صوت و… به بلوكي عايق تبديل شده است.

بلوك هبلكس

بلوك هبلكس يكي از معروف ترين بلوك هاي aac محسوب مي شود كه آنقدر در بين مردم جا افتاده است كه خيلي از افراد گمان مي كنند كه بلوك هبلكس تنها بلوك aac است؛ كه اين فرض درست نيست.
بلوك هبلكس از نظر ساخت، نوع متريال و ويژگي ها (مزايا) دقيقا مانند بلوك سيپوركس است.

پس تفاوت بلوك هبلكس با سيپوركس چيست؟ تنها تفاوت اين دو نوع بلوك فقط در نام تجاري يا مبحث برندينگ است. البته علاوه بر نام برند ممكن است در قيمت بلوك هبلكس نيز متفاوت باشد.

مزاياي استفاده از بلوك سيپوركس

عايق حرارت
عايق صوت
عايق رطوبت
مقاومت سازه در برابر آتش سوزي
مقاوم در برابر زلزله
وزن سبك
كاهش بار مرده ساختمان
كاهش هزينه ها و مقرون به صرفه
و…

چرا بلوك سيپوركس بهترين انتخاب است؟

بهترين انتخاب مصالح براي شما، مصالحي است كه مقاومت ساختمان را افزايش دهد. بلوك سيپوركس، بلوكي استاندارد در صنعت ساخت و ساز است كه از آن در بسياري از پروژه هاي بزرگ استفاده شده است.
استاندارد بودن ساختمان نكته اي است كه بسيار پر اهميت است و بايد از مصالح استانداردي نيز استفاده شود.

جهت حمل بلوك بهتر است بدانيد نحوه بارگيري بلوك سبك به چه صورت است؟ و ماشين مناسب براي حمل بلوك سبك چه ماشيني مي باشد؟

چرا بلوك سيپوركس به صرفه است؟

اگر از بلوك هاي سيپوركس استفاده كنيد به مصالح ساختماني ديگر مثل سيمان، شن، ماسه و… نياز نداريد. به راحتي با بلوك و چسب سيپوركس مي توانيد بلوك چيني ساختمان را شروع كنيد. سيپوركس همان برند برتر براي انتخاب بهترين بلوك است؛ چرا كه استفاده از بلوك aac باعث صرفه‌ جويي در بسياري از هزينه‌ هاي جانبي مي‌ شود و كيفيت و دوام ساختمان را تا حد بسيار زيادي بالا مي‌برد.

منبع: سيپوركس


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1402/10/2 ساعت: ۱۰ توسط:heblex-siporex :

بلوك هبلكس چيست ؟

جديدترين و پرفروش ترين بلوك ساختماني كه با فرآيندي متفاوت از ساير بلوك هاي ساختماني ساخته مي شود، بلوك هبلكس است. اگر با انواع مصالح ساختماني آشنايي كافي نداشته باشيد شايد ندانيد كه بلوك هبلكس چيست ؟
هر چند كه بلوك سبك هبلكس در صنعت ساختمان و بلوك هاي ساختماني حرف اول را مي زنند اما با اين اوصاف ما با در اختيار گذاشتن اين مقاله اطلاعات مفيدي در رابطه با اين بلوك به شما مي دهيم.
پس با سيپوركس تا انتهاي اين مقاله همراه باشيد.

بلوك هبلكس چيست ؟

بلوك هبلكس نوعي بلوك سبك ساختماني محسوب مي شود كه در ساختار خود از مقدار زيادي هوا تشكيل شده است. علت سبكي هم وجود هوا در اين بلوك است. در ابتدا اشاره كرديم كه اين بلوك از فرآيندي متفاوت نسبت به ديگر بلوك هاي سنتي ساخته شده است. منظور از فرآيندي متفاوت چيست؟!!
شايد تا به حال اسم بلوك اتوكلاوشده به گوشتان خورده باشد. بلوك اتوكلاو يا بلوك aac در دستگاه هايي به نام اتوكلاو پخته مي شوند. در اين دستگاه هاي اتوكلاو براي ساخت بلوك، نياز است كه در دماي زيادي بلوك قرار بگيره و تحت فشار و دماي زياد بلوك هبلكس ساخته مي شود. به دليل اين كه بلوك هبلكس تحت فشار و دماي زيادي قرار گرفته به اين ترتيب انتظار مي رود كه مقاومت بالايي هم داشته باشد.
اين مقاومت بالا يكي از مزيت هاي اين بلوك ساختماني محسوب مي شود كه در ادامه با مزايا و معايب بلوك هبلكس بيشتر آشنا خواهيد شد.

بلوك سفيد هبلكس از چه موادي ساخته شده است ؟

در ساختار بلوك سفيد هبلكس كه از جنس بتن است، به غيراز هوا كه در متن فوق اشاره كرديم از موادي همچون ماسه، سيمان، سيليس، گچ، آهك و پودر آلومينيوم ساخته شده است. هر كدام از موادي كه ذكر كرديم با درصدهاي معيني در ساختار اين بلوك تركيب شده اند كه در نهايت تحت فشار موجود در دستگاه هاي اتوكلاو پخته مي شوند. بلوك سيپوركس هم دقيقا از نظر مواد تشكيل دهنده مانند هبلكس مي باشد.

مزايا و معايب بلوك هبلكس چيست ؟

مزاياي اين بلوك ساختماني به حدي است كه معايب آن اصلا به چشم نمي آيد. در ادامه با اين ويژگي ها آشنا شويد.

مزاياي بلوك سفيد هبلكس را بدانيد
بلوك هبلكس بلوك سبك

بلوك سبك در ساختمان سازي براي كاهش بار مرده ساختمان زياد مورد استقبال قرار مي گيرد. ديوارهاي ساخته شده با بلوك سبك وزن كمتري دارند كه اين مزيت بزرگي است. بلوك هبلكس، بلوك سيپوركس، بلوك ليكا، بلوك پرين و… نمونه هاي پركاربردي از بلوك سبك به شمار مي آيند. با مراجعه به مقالات سايت مي توانيد اطلاعات جامع تري در مورد انواع بلوك سبك بدست آوريد.

مزيت بلوك سبك سيپوركس در ساختمان سازي
بلوك هبلكس بلوك عايق

بلوك عايق بحث مهمي در صنعت ساختمان است كه اين روزها رعايت و استفاده از آن به نفع مالك، سازنده و افرادي كه در ساختمان ساكن هستند.

بلوك هبلكس عايق صوت و حريق

عايق صوت و عايق حريق از مهم ترين مواردي است كه يك بلوك ساختماني بايد داراي آن باشد. فرقي نمي كند كه ساختمان داراي چه كاربري باشد، مسكوني، تجاري، اداري و… بايد در مقابل صوت و حريق مقاومت بالايي داشته باشد.

بلوك هبلكس مقاوم در برابر زلزله

مقاوم بودن سازه و تحمل بار ساختمان در مواجه با زلزله عامل مهمي است كه بايد به آن توجه ويژه اي كرد. با زلزله هايي كه در اكثر شهر و استان هاي نزديك اتفاق افتاده و شاهد خرابي هاي آن بوده ايم، بهتر است مصالحي را انتخاب كنيم كه در مقابل زلزله مقاومت بالايي داشته باشند. يكي از اين مصالح، بلوك سبك هبلكس است كه در مقابل زلزله مقاومت بالايي دارد.

ضريب جمع شدگي پايين بلوك
ضريب جمع شدگي را مي توان به عنوان يكي ديگر از مولفه هاي فني و البته بسيار ايده آل در رابطه با بلوك هاي هبلكس دانست. در واقع اغلب محصولات بتني زماني كه در معرض فشار قرار مي گيرند، بخشي از فضاي خالي خود را از دست مي دهند. به عبارت ساده‌تر آنها فشرده مي شوند. اين فشردگي موجب بروز ترك و درز هاي مختلف در ديوار شما مي شود. به همين جهت است كه هر اندازه يك محصول بتني ضريب جمع شوندگي كمتري داشته باشد، مي‌توان عنوان كرد كه آن محصول مي تواند انتخاب ايده‌آل تري براي شما باشد. در اين زمينه بايد عنوان كنيم كه بلوك هاي هبلكس داراي ضريب جمع شوندگي بسيار پاييني هستند. به گونه‌اي كه ميزان آن ها نسبت به ستون هاي بتني و حتي بلوك هاي ليكا و آجر هم كمتر است. اين در نوع خود باعث شده تا عمر سازه هاي ساخته شده به وسيله بلوك هاي هبلكس افزايش يابد.

منبع: سيپوركس


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1402/9/29 ساعت: ۱۵ توسط:heblex-siporex :